Scoala de dans BAILArte

BAILArte

Scoala de dans BAILArte din Cluj Napoca a luat nastere in 17  ianuarie 2009, atunci cand impreuna cu Club CARBON au organizat prima editie a ”Transilvanian Slasa Festival”. Inaugurarea oficiala a scolii BAILArte a fost oficiata de cuplul de top al dansului mondial, arhicunoscuti in intreaga lume salsista, LUIS VAZQUEZ si MELISSA FERNANDEZ! 

Luisa & Fernandez

Instructori la aceasta scoala sunt CAROLINA & BOGDAN care danseaza impreuna salsa din mai 2007. Pana acuma au participat de 3 ori la concursurile de calificare pentru Campionatele Mondiale de Salsa, ajungand vicecampioni nationali in 2007. De altfel, ei sunt singurii dansatori din Cluj Napoca ce au participat la astfel de concursuri internationale. In aceeasi calitate de dansatori si coregrafi au condus o formatie cu care au castigat locul I la concursul de rueda „3rd Rueda Competition” din decembrie 2007! Sunt recunoscuti pentru bucuria si pasiunea pe care o aduc pe ringul de dans si nu in ultimul rand pentru tehnica cu care isi exerseaza coregrafiile. Ambitia si pasiunea pentru salsa ii propulseaza pe un drum ascendent al performantei! Toate aceste aspecte i-au determinat sa transmita „virusul” salsei si altora, ridicand dansul practicat de ei la nivel de arta – ” BAILA ARTE”! 

DSC_3222DSC_3179

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3242DSC_3259

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                        

 In prezent danseaza in formatia Salsa Emocion, la care sunt cofondatori si cu care au in prezent coregrafii apreciate de Melissa Fernandez, Luis Vazquez, Manuel Mascarell sau Leon Rose.

Reclame%d blogeri au apreciat asta: