DESCOPERITI DANSATORUL DIN VOI!

2 09 2009

SALSA PARTY joi, 28 ianuarie, ora 10 in club CARBON. Let’s SALSA! 😀

Urmatorul curs de SALSA va incepe in 15 februarie, lunea si miercurea, ora 18.30 in club Carbon!

Va multumim ca ati ales Scoala de Dans BAILArte ca loc in care sa va petreceti timpul in mod placut. Noi stim ca toata lumea poate dansa! La noi veti invata nu doar sa dansati, ci sa va exprimati si sa traiti prin pasiunea dansului.

Scapati de rutina zilnica si veniti sa dansati, sa va relaxati si sa va faceti prieteni in atmosfera placuta a Scolii BAILArte in clubul CARBON. Veniti sa ne cunoastem si DESCOPERITI DANSATORUL DIN VOI!

instructori_bailarte

Scoala de dans BAILArte a luat nastere in 17  ianuarie 2009 in Cluj Napoca, atunci cand impreuna cu Club CARBON au organizat prima editie a ”Transilvanian Slasa Festival”. Inaugurarea oficiala a scolii BAILArte a fost oficiata de cuplul de top al dansului mondial, arhicunoscutii in intreaga lume salsista, LUIS VAZQUEZ si MELISSA FERNANDEZ!

Instructori la aceasta scoala sunt CAROLINA & BOGDAN care danseaza impreuna salsa din mai 2007. Pana acuma au participat de 3 ori la concursurile de calificare pentru Campionatele Mondiale de Salsa, ajungand vicecampioni nationali in 2007. In aceeasi calitate de dansatori si coregrafi au condus o formatie cu care au castigat locul I la concursul de rueda “3rd Rueda Competition” din decembrie 2007! Sunt recunoscuti pentru bucuria si pasiunea pe care o aduc pe ringul de dans si nu in ultimul rand pentru tehnica cu care isi exerseaza coregrafiile. Ambitia si pasiunea pentru salsa ii propulseaza pe un drum ascendent al performantei! Toate aceste aspecte i-au determinat sa transmita “virusul” salsei si altora, ridicand dansul practicat de ei la nivel de arta – ” BAILA ARTE”!

In prezent danseaza in formatia Salsa Emocion, la care sunt cofondatori si cu care au in prezent coregrafii apreciate de Melissa Fernandez, Luis Vazquez, Manuel Mascarell sau Leon Rose.

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

13 10 2009
Adi

O initiativa laudabila! La fel si locatia – Club CARBON! Bravo Carolina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: